De laatste trends in mannen sieraden

Het gebruik van leer: Leer wordt steeds vaker gebruikt in mannen sieraden. Vooral horloges met een leren bandje zijn erg populair, maar denk ook eens aan armbanden en kettingen met een leren band. Leer is duurzaam, gaat niet snel stuk en is niet ruw op de huid. Het is dus niet gek dat leer een echte trend aan het worden is wanneer we het hebben over mannen sieraden.

Het gebruik van staal: Kijk, staal is super stevig. Het is niet fijn wanneer je stalen sieraad vast komt te zitten en de brandweer moet er aan te pas komen om je los te knippen, maar staal ziet er wel enorm stoer uit. Het heeft een mooie glans (natuurlijk iets doffer dan zilver) en kan echt tegen een stootje. Het is makkelijk te graveren en geeft je stoere uiterlijk net dat beetje extra. Mannen sieraden maken steeds vaker gebruik van staal of in ieder geval een staal element.  

Het gebruik van geur: Dit is misschien een beetje een vreemd punt, maar grote merken gaan steeds vaker voor dat beetje extra in mannen sieraden. Zo gebruiken merken zoals Armani bijvoorbeeld banden voor horloges die een geur hebben wanneer je er over wrijft. Mannen sieraden zoals dit worden gekocht door mensen met geld, maar het is wel een echte trend aan het worden. 

Mannen sieraden kopen? Dat kan heel gemakkelijk online.